Palveluvaihtoehdot

Verkkokauppatilaus kotiin toimitettuna

Voit tilata verkkokaupasta tuotteita, maksaa ne yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla ja ne toimitetaan kotiisi kiinteällä 9,50 euron toimitusmaksulla.

Kuljetuksia tehdään arkipäivisin, maanantaista perjantaihin. Ennen klo 10:00 tehdyt tilaukset toimitetaan samana päivänä klo 18:00 mennessä.

Tutustu tarjontaan

Olemassa olevat verkkokaupat kotiinkuljetuksella tai noudolla

Sivustolla on listaus olemassa olevista kotiin toimittavista tai noutopalvelua tarjoavista verkkokaupoista ja palveluista. Palveluita esitellään koko ajan lisää ja palveluiden yrittäjät voivat kertoa omista palveluistaan enemmän.

Selaa kauppoja

Yksilöity puhelinpalvelu ja toimitus kotiin

Jos sinulla on kiire tai et halua tehdä verkkokauppatilausta tai et löydä haluamasi tuotteita, niin voit soittaa palvelunumeroon, jossa voit kertoa tarpeesi ja tämän jälkeen Taksiparonin ammattikuljettajat käyvät noutamassa tilauksen ja toimittavat sen sinulle.

Lisätietoja kuljetukset-sivulla

Haluatko mukaan?

Tämä alusta on avoin kaikille paikallisille yrittäjille. Voit joko myydä alustan kautta omia tuotteitasi tai voimme ohjata kävijöitä jo olemassa olevaan verkkokauppaasi.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki tuotteet ja palvelut yhdestä paikasta kootusti. Ja verkkokaupassa usean kaupan tuotteet yhdellä kiinteällä toimituskululla.

Emme peri tuotteiden lisäämisestä tai verkkokaupan linkittämisestä mitään maksua. Verkkokaupan kautta myydyistä tuotteista otamme pienen provision, jolla katamme sivuston kulut.

Jos sinulla on siis yritys ja haluat yrityksesi tuotteita myyntiin, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen:

info@kotikauppala.fi