Tämä alusta on avoin kaikille paikallisille yrittäjille. Voit joko myydä alustan kautta omia tuotteitasi tai voimme ohjata kävijöitä jo olemassa olevaan verkkokauppaasi.

Ajatuksenamme on tarjota kaikki tuotteet ja palvelut yhdestä paikasta kootusti. Ja verkkokaupassa usean kaupan tuotteet yhdellä kiinteällä toimituskululla.

Emme peri tuotteiden lisäämisestä tai verkkokaupan linkittämisestä mitään maksua. Verkkokaupan kautta myydyistä tuotteista otamme pienen provision, jolla katamme sivuston kulut.

Jos sinulla on siis yritys ja haluat yrityksesi tuotteita myyntiin, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen:

info@kotikauppala.fi

Ja jos sinulla on ideoita palvelun kehittämiseen, niin käytä samaa sähköpostiosoitetta.

Kotikauppala

Paikallinen verkkokauppa

Kotikauppalan ideana on tarjota kanava tuotteiden myyntiin ja logistiset ratkaisut paikallisille toimijoille tuotteiden ja palveluiden myymiseen ja kuljettamiseen asiakkaalle. Jokaisella pientuottajalla ei riitä resurssit oman myynnin siirtämiseen verkkoon tai logistiikan järjestämiseen, eikä siinä muutenkaan olisi järkeä. Huomattavasti kannattavampaa on organisoida yksi alueellinen kauppapaikka ja samalla järjestää kuljetus yhteisesti yhden palvelun kautta. Mikään ei myöskään estä matkailupalveluiden myymistä tai esimerkiksi vuokraustoimintaa verkkokaupan kautta – käytännössä mikä tahansa helposti myytävä tuote tai palvelu voidaan lisätä Kotikauppalaan.

Kotikauppala – paikallinen verkkokauppa toteutetaan paikallisen logistiikkayrityksen kanssa. Kauppapaikka on myyjille ilmainen, mutta ylläpitoa varten perittäisiin pieni provisio kaikesta läpimenevästä myynnistä, jotta palvelu olisi kestävällä pohjalla taloudellisesti. Provisio olisi 5 % myyntihinnasta, jolla katetaan verkkokaupan transaktiomaksut ja ylläpito.

Kotikauppala toimii myös jo toimivien palveluiden esittelysivuna eli jos yrityksellä on jo olemassa liiketoimintaa verkossa ja kotiinkuljetuksia tai noutopalveluita, niin kaikki tällaiset palvelut linkitetään mielellään Kotikauppalan sivuille. Tosin tässäkin kannattaa miettiä mahdollisuutta lisätä osa tuotteista myyntiin suoraan Kotikauppalaan, koska asiakkaiden on huomattavasti helposti ostaa kaikki tarvitsemansa yhdestä paikkaa ja maksaa vain yksi toimitusmaksu. Päätarkoituksena joka tapauksessa lisätä tietoisuutta paikallisista palveluista ja tukea paikallisia yrityksiä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Alkuvaiheessa tuotteita ei ole rajoitettu millään tavalla eli leivokset, multa, kukat, polkupyörät, matkailupalvelut, vuokrauspalvelut tai lounaat voidaan kaikki lisätä palvelun kautta myyntiin.

Tutustu Kotikauppalaan osoitteessa: https://www.kotikauppala.fi/

Jos haluat tuotteitasi myyntiin, niin käytännössä toimitat vain seuraavat tiedot:

info@kotikauppala.fi

Ja jos sinulla on ideoita palvelun kehittämiseen, niin käytä samaa sähköpostiosoitetta.